اختصاص ۳۲ پرواز فوق العاده شیراز - نجف به مناسبت اربعین

به مناسبت اربعین در بازه زمانی ۲۴ مرداد تا ۹ شهریور پروازهای فوق العاده شیراز- نجف در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، مدیر کل فرودگاه استان فارس گفت: به مناسبت ایام اربعین حسینی (ع)، تا ۹ شهریور ۱۴۰۳، ۳۲ پرواز فوق العاده از شیراز به مقصد نجف و بالعکس پیش بینی و برنامه ریزی شده است.

فخرالدین کشاورز گفت: با توجه به لزوم خدمت رسانی به هموطنان و زائران در ایام اربعین حسینی (ع) و همچنین درخواست مسافران در خصوص برقراری پرواز به نجف اشرف، شرکت هواپیمایی ساها با ۲۰ پرواز، کیش ۱۲، پارس ۶ و کاسپین ۴ پرواز در بازه زمانی ۲۴ مرداد تا ۹ شهریور اقدام به جابجایی زائران می‌کنند. به گفته او، تاکنون برقراری پروازهای فوق قطعی شده و مذاکره با سایر شرکت‌های هواپیمایی جهت افزایش پروازها در حال پیگیری است که نتایج آن به اطلاع شهروندان می‌رسد.

مدیر کل فرودگاه‌ های استان فارس افزود: زائران اربعین حسینی می‌توانند بلیت پروازی را با قیمت مصوب سازمان هواپیمایی کشوری از طریق سایت شرکت‌ های هواپیمایی تهیه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha